Název: Výživa v prevenci civilizačních onemocnění
Překlad názvu: Nutrition in noncommunicable diseases prevention
Autoři: Krejčová, Lucie ; Starnovská, Tamara (vedoucí práce) ; Kudlová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: civilizační onemocnění; kvalita výživy; prevence; průmyslově zpracované potraviny; výživa; noncommunicable diseases; nutrition; prevention; quality of food; ultra processed food

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/120460

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-434488


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet