Název: Moderní rostlinné oleje využitelné v potravinářství a kosmetice
Překlad názvu: Modern vegetable oils useful in food and cosmetics
Autoři: Plachtová, Kateřina ; Mravcová, Ludmila (oponent) ; Zemanová, Jana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: malinový olej; mrkvový olej; profil mastných kyselin; Rostlinné oleje; tukové charakteristiky; carrot seed oil; fatty acid profile; fatty characteristics; raspberry seed oil; Vegetable oils

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195310

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433522


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet