Název: Příprava přírodních doplňků stravy s obsahem probiotických bakterií a látek s protizánětlivým účinkem
Překlad názvu: Preparation of food supplement containing probiotic bacteria and components with anti-inflammatory effect
Autoři: Horňáková, Nikola ; Němcová, Andrea (oponent) ; Skoumalová, Petra (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: alginate gel particles; bioactive compounds; chronic inflammation; cytotoxicity; digestion model; dysbiosis; encapsulation; gut microbiota; IBD; natural anti-inflammatory substances; probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195098

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433508


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet