Název: Vliv zvýšené koncentrace oxidu uhličitého na obsah a složení proteinů pšeničného zrna u rané a pozdní odrůdy pšenice
Překlad názvu: Influence of increased carbon dioxide concentration on grain protein composition in early and late wheat variety
Autoři: Smrčková, Kamila ; Vítová, Eva (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gliadiny; gluten; gluteniny; kvalita zrna; pekařská kvalita.; Pšenice ozimá; zvýšená koncentrace CO2; baking quality.; corn quality; elevated CO2 concentration; gliadins; gluten; glutenins; Winter wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195288

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433298


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet