Název: Aplikace bylinného extraktu do vhodného potravinářského produktu
Překlad názvu: Application of herbal extract into suitable food product
Autoři: Chmelařová, Adéla ; Saláková, Alena (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukrovinky; senzorická analýza; těkavé látky; sensory analysis; sweets; volatile compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195060

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433195


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet