Název: Stanovení Staphylococcus aureus a Bacillus cereus v cukrářských výrobcích
Překlad názvu: Determination of Staphylococcus aureus and Bacillus cereus in confectionery products
Autoři: Vdolečková, Monika ; Necidová,, Lenka (oponent) ; Šárka,, Bursová (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bacillus cereus; cukrářské výrobky; diarhogenní enterotoxiny; emetický toxin; fenotypová konfirmace; genotypová konfirmace; PCR; stafylokokové enterotoxiny; Staphylococcus aureus; Bacillus cereus; confectionery; diarhogenic enterotoxins; emetic toxin; genotypic confirmation; phenotypic confirmation; staphylococcal enterotoxins; Staphylococcus aureus

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/194987

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432607


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet