Název:
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Autoři:
Tuka, Štefan Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
slo
Abstrakt: [cze][eng] Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání zákazníků bylo naplněné. V bakalářské práci je také zkoumaná existence vztahu mezi jednotlivými faktory kvality a celkovou spokojeností zákazníkůThe main aim of this bachelor thesis is evaluation quality of provided services in chosen restaurant facilities. The evaluation of these facilities is based on a primary research. The customers evaluated their expectations from provided service and satisfaction with it as well. Differences are used for evaluation, by which it is determined, whether the expectations of customers are met or not. This thesis also contains a research of existence of a connection between several factors of quality and general satisfaction of customers
Klíčová slova:
dotazník; korelace; kvalita; očekávání; primární výzkum; restaurační zařízení; služba; spokojenost; vyhodnocení