Název: Obsah kyseliny askorbové v plodech vybraných odrůd rajčat.
Překlad názvu: The content of ascorbic acid in fruits of selected species of tomatoes
Autoři: VOSPĚLOVÁ, Renata
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 2; 6-dichlorfenolindofenol; kyselina askorbová; rajče jedlé; 2; 6-dichlorphenolindophenol; ascorbic acid; tomatoes
Citace: VOSPĚLOVÁ, Renata. Obsah kyseliny askorbové v plodech vybraných odrůd rajčat.. České Budějovice, 2007. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/1222

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-43188


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet