Název:
Podnikatelský plán
Autoři:
Roženková, Markéta Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Roženková, M. Podnikatelský plán v oblasti gastronomie. Bakalářská práce. Mendelova univerzita. Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií, 2017. Bakalářská práce je věnována zpracování podnikatelského plánu pro společnost FORALL s.r.o. nabízející služby v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vymezuje základní pojmy a členění podniků, dále popisuje základní náležitosti struktury podnikatelského plánu. Druhá část je zaměřena na zpracování vlastního podnikatelského plánu. Zahrnuje popis podniku, analýzu trhu a finanční plán. Cílem práce bylo zjistit, zda má podnik šanci na trhu uspět. Po vypracování je zřejmé, že podnikatelský plán by byl dobrým základem pro vznik nové restaurace.Roženková, M. Business Plan in Gastronomy. Bachelor thesis. Mendel University. Faculty of Regional Development and International Studies, 2017. This bachelor thesis deals with the business plan for FORALL s.r.o. company pro-viding services in gastronomy. The thesis consists of two parts. The first, theoretical part explains the general terminology and defines the types of business en-tities. Also, it describes general requirements on a business plan. The second, practical part presents particular business plan of the company including company description, market analysis and financial plan. The purpose of this thesis is to find out whether the company might succeed on the market. The conclusion of the thesis is that this business plan is useful basis for foundation of a new restaurant.
Klíčová slova:
alergie; gastronomie; podnikatelský plán; veganství; vegetariánství