Název:
Faktory ovlivňující zákazníka při výběru restauračního zařízení
Autoři:
Nováková, Libuše Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce se podrobněji zabývá identifikováním zákazníka a jeho potřeb. Tato práce se zaměřuje na vymezení a zhodnocení vlivů, které působí na návštěvníka restauračního zařízení při rozhodování o výběru tohoto zařízení. Cílem je tedy vymezit faktory, které ovlivňují zákazníka při výběru restauračního zařízení. Zjistit míru ovlivnění těchto faktorů. Provedení segmentace zákazníků restauračních zařízení. Následný návrh doporučení provozovatelům těchto zařízení.This bachelor thesis deals in detail with the identification of the customer and his needs. In this bachelor thesis, the priority reasons for visits to restaurants are dealt with and explored. This work focuses on defining and assessing the impacts that the visitor of the restaurant facility has on deciding on the choice of this facili-ty. The aim is to define the factors that affect the customer when choosing a restau-rant facility. Identify the degree of impact of these factors. Implementation of customer segmentation of restaurant facilities. Subsequent draft recommendati-ons to operators of these facilities.
Klíčová slova:
faktory ovlivňující spotřebitelské chování; restaurační zařízení; segmentace trhu; spotřebitelské chování