Název:
Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků
Autoři:
Pavlíčková, Eliška Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Pavlíčková, E., Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019. Diplomová práce se zabývá kvalitou uzenářských výrobků, dodržováním zdravotních a hygienických zásad. Mezi cíle této práce patří přiblížit dodržování hygienické zásady kvality, komplexnost záznamů kvality, posoudit efektivnost a časovou náročnost přepravní cesty, zjistit faktory ovlivňující kvalitu a kupní chování spotřebitele při nákupu uzenářských výrobků. Zdrojem informací potřebných pro tuto práci je dotazníkové šetření, poskytující informace pro identifikaci chování spotřebitele na trhu uzenářských výrobků. Dalším zdrojem informací je osobní komunikace se společností ABC, s.r.o, která poskytuje důležité informace k naplnění stanovených cílů. Výsledky práce mohou být použity pro výrobce uzenářských výrobků.Pavlíčková, E., Factors affecting smoked products marketability. Diplom thesis. Brno: Mendel university in Brno, 2019. Diplom thesis deals about quality of smoked products, health and hygiene principles. Among the goals of this work belongs compliance with hygiene standards quality, complexity of quality records, assess the efficiency and time-consuming nature of the transport route, identify factors affecting consumer quality and purchasing behaviour when buying smoked products. The source of information needed for this work is a marketing research, which provides information for identifying consumer behaviour in the market for smoked products. Another source of information is personal communication with company ABC, s.r.o, which provides important information to meet the goals set. The results of the work can be used for producers of smoked products.
Klíčová slova:
HACCP; kvalita; marketingový výzkum; spotřebitelské chování; správná výrobní a hygienická praxe; uzenářský výrobek; záznamy kvality