Název: Změny látkových složek během zrání hroznů révy vinné
Autoři: Seifert, Lukáš
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení bobule; cukernatost; index zralosti; odrůda révy vinné; pevnost bobule; titrovatelné kyseliny; zrání hroznů

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=98349

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-426597


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet