Název: Vplyv rôznych metód zákvasov hroznových muštov na kvalitu vína
Autoři: Kacina, Michal
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivní suché vinné kvasinky; fermentace; spontánní fermentace; vlastní zákvas; víno

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=87183

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-424819


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet