Název: Využití jedlých květů, léčivých a kořeninových rostlin pro potřeby gastronomie
Autoři: Muchová, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gastronomie; jedlé květy; netradiční pokrmy; primární a sekundární metabolity; Rybniční zámeček

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=87290

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-424765


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet