Název:
Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Překlad názvu:
Business Plan for Restaurant establishment and its Operation
Autoři:
Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru. Podnikatelským záměrem v této práci je otevření hostinského zařízení v areálu fotbalového hřiště v Říčanech u Brna a jeho provoz. Vychází se zejména ze získaných teoretických znalostí a vlastních zkušeností, na základě těchto poznatků jsou zpracovány analýzy související s tématem práce. Výsledkem je návrh komplexního a uskutečnitelného podnikatelského plánu.
This thesis is focused on a business plan development. The business plan represents the opening of the restaurant, located in the football ground area in Říčany u Brna, and its operation. The thesis is based mainly on the theoretical knowledge and my own experience, there are analyzes processed based on these findings, which are related to the topic of the thesis. The result of this thesis is a complex and feasible business plan.
Klíčová slova:
analýza rizik; analýza trhu; finanční analýza; hostinská činnost; marketingový výzkum; podnikatelský plán; podnikání; business plan; entrepreneurship; financial analysis; market analysis; marketing research; risk analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192078