Název: Sladká Francie - historie francouzského cukrářství
Překlad názvu: Sweet France - the history of French pastry
Autoři: Šošolíková, Klára ; Nováková, Sylva (vedoucí práce) ; Klinka, Tomáš (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukrář; cukrářské výrobky; cukrářství; dezert; FLE; francouzská gastronomie; recept; confectioner; confectionery; dessert; FLE; french gastronomy; pastries; recipe

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/118983

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415492


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet