Název: Obsah soli v potravinách a její příjem v ČR
Překlad názvu: Salt content in food and its intake in the Czech Republic
Autoři: Olišarová, Anna ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chlorid sodný; kuchyňská sůl; příjem soli; reformulace potravin; dietary sodium chloride; food reformulation; salt intake; sodium chloride

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/117697

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-411997


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet