host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Proteinové složení těstovin aneb jsou ve špagetách vejce?
Informace
Soubory
Název:
Proteinové složení těstovin aneb jsou ve špagetách vejce?
Překlad názvu:
Protein composition of pasta or are eggs in spaghetti?
Autoři:
Báčová, Josefína
;
Kučková, Štěpánka
(vedoucí práce) ;
Chroustová, Kateřina
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
enzymové štěpení
;
hmotnostní spektrometrie
;
proteiny
;
Těstoviny
;
vejce
;
eggs
;
enzyme digestion
;
mass spectrometry
;
Pasta
;
proteins
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/112028
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-408758
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2019-12-09, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet