Název: Proteinové složení těstovin aneb jsou ve špagetách vejce?
Překlad názvu: Protein composition of pasta or are eggs in spaghetti?
Autoři: Báčová, Josefína ; Kučková, Štěpánka (vedoucí práce) ; Chroustová, Kateřina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: enzymové štěpení; hmotnostní spektrometrie; proteiny; Těstoviny; vejce; eggs; enzyme digestion; mass spectrometry; Pasta; proteins

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/112028

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-408758


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-12-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet