Název: Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie
Překlad názvu: Analysis of fruits and vegetables extracts by atomic spectrometry methods
Autoři: Dlouhá, Kateřina ; Hraníček, Jakub (vedoucí práce) ; Šíma, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/108619

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-403303


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet