Název: Vliv teploty a sucha na obsah proteinů gluteninové frakce u dvou genotypů pšenice
Překlad názvu: The effect of temperature and drought on the glutenin proteins content in two genotypes of wheat
Autoři: Vybíral, Lukáš ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gliadiny; gluteniny; pšenice; SDS-PAGE; sucho; teplota; drought; gliadins; glutenins; SDS-PAGE; temperature; wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178429

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402196


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet