Název: Nutriční přínos cvrččí mouky
Překlad názvu: Nutritional benefit of cricket flour
Autoři: Šťastná, Martina ; Zemanová, Jana (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: Edible insect; fatty acids; minerals; proteins; SDS-PAGE

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177426

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401864


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet