Název: Toxické látky v potravinách a jejich vliv na zdraví
Překlad názvu: Toxic substances in food and their effects to human health
Autoři: KADLECOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mykotoxiny; otrava jídlem; toxická látka; Toxikologie; foodborne poison; mycotoxins; toxic substances; Toxicology
Citace: KADLECOVÁ, Hana. Toxické látky v potravinách a jejich vliv na zdraví. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57898

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-398902


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet