Název: Vliv nízkobílkovinné diety na progresi chronického onemocnění ledvin
Překlad názvu: The effect of low-protein diet on progression of chronic kidney disease
Autoři: Čmerdová, Kristýna ; Karbanová, Miroslava (vedoucí práce) ; Tesař, Vladimír (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chronické onemocnění ledvin; dietoterapie; nutriční stav; nízkobílkoproteinová dieta; diet therapy; kidney diseases; low-protein diet; nutrition status

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/108346

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-398591


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-07-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet