Název: Možnosti stanovení mykotoxinu patulinu v potravinách - rešerše
Překlad názvu: The possibilities of mycotoxin patulin determination in food - a review
Autoři: Šilhavá, Kristýna ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Lenčo, Juraj (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/106812

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-397413


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-07-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet