Název: Analýza senzoricky a toxikologicky významných látek v pivu
Překlad názvu: Analysis of sensory and toxicologically important compounds in beer
Autoři: Vrzal, Tomáš
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analytická chemie; analýza potravin; chemiluminiscenční detekce; hmotnostní spektrometrie; kontaminanty; pivo; senzoricky aktivní látky; separační metody; analytical chemistry; beer; chemiluminescence detection; food analysis; food contaminants; mass spectrometry; sensory active compounds; separation methods

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/106068

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-396178


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2019-06-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet