Název: Hodnocení výživy pacientů s dysfagií
Překlad názvu: Evaluation of Nutrition of Patiens Suffering from Dysphagia
Autoři: ŠMÍDOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Dieta; dysfagie; jícen; nutriční terapie; porucha polykání; výživa při dysfagii.; Diet; dysphagia; esophagus; nutrition in dysphagia; nutritional therapy; swallowing disorder.
Citace: ŠMÍDOVÁ, Radka. Hodnocení výživy pacientů s dysfagií. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57943

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395625


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet