Název: Hodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladování
Překlad názvu: Evaluation of meat quality characteristics during storage
Autoři: FÜRSTOVÁ, Markéta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Citace: FÜRSTOVÁ, Markéta. Hodnocení kvalitativních znaků masa v průběhu skladování. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54187

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395309


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet