Original title: Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
Translated title: The effect of wet aging on the sensory characteristics of beef meat
Authors: KOŘÁN, Matěj
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef meat; quality; tenderniss; hovězí maso; kvalita; křehkost
Citation: KOŘÁN, Matěj. Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50779

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395073


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share