Název: Obsah základních analytických hodnot ve výsekovém mase v tržní síti
Překlad názvu: Basic analytical values content in cutting meat in the markets
Autoři: BARTESOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jakost masa; Maso; výživová hodnota; Meat; meat quality; nutritional value
Citace: BARTESOVÁ, Lucie. Obsah základních analytických hodnot ve výsekovém mase v tržní síti. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50738

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395068


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet