Název: Koncept lokálních potravin: postoje a chování českých spotřebitelů
Překlad názvu: Local food: attitudes and behaviours of Czech consumers
Autoři: Pešková, Veronika ; Zvěřinová, Iva (vedoucí práce) ; Richter, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: spotřeba|lokální potraviny|ekologické potraviny|životní prostředí|spotřebitelé|slow food|potravinové řetězce|postoje|chování; consumption|local food|organic food|environment|consumers|slow food|food chains|attitudes|behaviour

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/105331

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-393670


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-03-14, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet