Název:
Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
Překlad názvu:
Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (\kur{Allium cepa} L.)
Autoři:
ŠTEFANOVÁ, Iveta Typ dokumentu: Disertační práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze Citace: ŠTEFANOVÁ, Iveta. Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.). České Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/56283