Název: Francouzská kultura v Praze
Překlad názvu: French culture in Prague
Autoři: Heinertová, Aneta ; Kalfiřtová, Eva (vedoucí práce) ; Müllerová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Klíčová slova: Beaujolais Nouveau; Bocuse d'Or; francouzská kuchyně; Francouzské trhy Kampa; Francouzský týden; Gastronomie; Gault&Millau; kuchařská soutěž; Michelin; regionální francouzské speciality; Týden Francie; UNESCO; významné osobnosti francouzské gastronomie; Beaujolais Nouveau; Bocuse d'Or; cooks' competition; French cuisine; French market Kampa; French regional specialities; French week; Gastronomy; Gault&Millau; icons of the French gastronomy; Michelin; UNESCO; Week of France

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/104201

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-390617


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-12-07, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet