Název: Význam rybího masa ve výživě člověka a prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Překlad názvu: The importance of fish in human nutrition and prevention of cardivascular diseases
Autoři: Škrletová, Štěpánka ; Bušová, Milena (vedoucí práce) ; Kudlová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: KVO; omega-3; Rybí maso; spotřeba; výživa; consumption; Fish meat; KVO; nutrition; omega-3

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/100706

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-386429


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-09-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet