Název:
Vzduchotechnika restaurace
Překlad názvu:
Airconditioning of restaurant
Autoři:
Zaoralová, Kateřina ; Andrys, Petr (oponent) ; Rubina, Aleš (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro restauraci. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo hygienické, provozní a funkční požadavky na vnitřní mikroklima. Úkolem tohoto zařízení je doprava čerstvého vzduchu do interiéru a odvod znehodnoceného vzduchu. Výpočtová část je zpracována na úrovni prováděcího projektu. Teoretická část je zaměřena na zpětné získávání tepla.
This bachelor´s thesis deals with the designing of airconditioning of restaurant. The system is designed to meet the hygienic, operational and functional requirements for indoor microclimate. The task of this system is transport of fresh air to interior and transport of degraded air out of the building. Computational part is designed on implementation project level. The theoretical part is focused on heat recovery.
Klíčová slova:
distribuce vzduchu; hluk; klimatizace; restaurace; tepelné ztráty; tepelný zisk; Vzduchotechnika; zpětné získávání tepla; air distribution; Airconditioning; heat recovery; noise; restaurant; thermal gain; thermal loss
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/84831