Original title:
Immunologically active components of human milk and their changes after pasteurization
Translated title:
Imunologicky aktivní složky mateřského mléka po úpravě pasterizací teplem a tlakem
Authors:
Burianová, Jaroslava ; Kverka, Miloslav ; Hofmanová, Běla ; Houška, M. ; Měřička, P. ; Tlaskalová, Helena Document type: Papers Conference/Event: Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./, Liberec (CZ), 2007-10-02 / 2007-10-05
Year:
2007
Language:
eng Abstract:
[eng][cze] In our study milk pasteurization (both heat and pressure one) was shown to cause changes of immunologically active componentsV naší studii jsme prokázali, že úprava mateřského mléka teplem nebo tlakem před podáním novorozencům ovlivňuje aktivitu imunologických složek
Keywords:
human milk Project no.: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GD310/03/H147 (CEP) Funding provider: GA ČR Host item entry: Kongres Československé společnosti mikrobiologické /24./
Institution: Institute of Microbiology AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0158009