Original title: Texturní a reologické vlastnosti kečupů
Translated title: Textural and rheological properties of ketchups
Authors: Šedivá, A. ; Štern, Petr ; Panovská, Z. ; Pokorný, J.
Document type: Papers
Conference/Event: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský dvůr (CZ), 2007-05-21 / 2007-05-23
Year: 2007
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: flow curves; Herschel-Bulkley model; ketchups
Project no.: CEZ:AV0Z20600510 (CEP), IAA2060404 (CEP)
Funding provider: GA AV ČR
Host item entry: Sborník příspěvků: 38. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISSN 1802-1433

Institution: Institute of Hydrodynamics AS ČR (web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences.
Original record: http://hdl.handle.net/11104/0157282

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-38399


The record appears in these collections:
Research > Institutes ASCR > Institute of Hydrodynamics
Conference materials > Papers
 Record created 2011-07-01, last modified 2024-01-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share