Název: Procesní kontaminanty v potravinách, jejich výskyt a negativní účinky
Překlad názvu: Process contaminants in food, their occurence and negative effects
Autoři: Valchová, Jana ; Bušová, Milena (vedoucí práce) ; Holcátová, Ivana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 3-MCPD; akrylamid; furan; procesní kontaminanty; tepelné úpravy potravin; 3-MCPD; acrylamide; furane; heat treatments of food; process contaminants

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/99274

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-383304


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet