Název: Vliv teploty a sucha na obsah proteinů gliadinové frakce u dvou odrůd pšenice
Překlad názvu: Impact of temperature and drought on gliadins content in two varieties of wheat
Autoři: Seidlová, Kateřina ; Brázda, Václav (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: A-PAGE; gliadiny; lepek; pšenice; sucho; teplota; A-PAGE; drought; gliadins; gluten; temperature; wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/83243

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-382160


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet