Original title: Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Translated title: Systems for monitoring hygiene in practice - implementation of the HACCP system in the selected processing plant
Authors: HADÁČKOVÁ, Gabriela
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: butchery of poultry; Critical point; Food safety; HACCP; bezpečnost potravin; HACCP; kritický bod; porážka drůbeže
Citation: HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/47988

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381744


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share