Název: Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Překlad názvu: Systems for monitoring hygiene in practice - implementation of the HACCP system in the selected processing plant
Autoři: HADÁČKOVÁ, Gabriela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; HACCP; kritický bod; porážka drůbeže; butchery of poultry; Critical point; Food safety; HACCP
Citace: HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/47988

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381744


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet