Název: Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010
Překlad názvu: Trends in the consumption of selected types wild animals in the Czech Republic in years 1995 - 2010
Autoři: GRANČAY, Josef
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: maso; skladování masa; spotřeba masa; zrání masa; Zvěřina; curing meat; meat; meat consuption; storage of meat; Venison
Citace: GRANČAY, Josef. Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33804

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380965


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet