Název: Optimalizace izolace DNA jogurtových kultur a její detekce pomocí RT-PCR
Překlad názvu: Optimization of DNA isolation form yogurt cultures and their detection by RT-PCR
Autoři: Šurková, Alice ; Němcová, Andrea (oponent) ; Brázda, Václav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amplifikace DNA; izolace DNA; jogurtové kultury; PCR; PCR v reálném čase; DNA amplification; DNA isolation; PCR; real-time PCR; yoghurt cultures

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80679

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376848


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet