Název: Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Překlad názvu: The functionality and effectiveness of the HACCP system and the nutritional quality of meals in public catering facilities
Autoři: OŠMEROVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP; Měření teplot; Pokrmy; Rozvoz pokrmů; Skladba stravy; Závodní stravování; Delivery of meals; Dishes; Food composition; HACCP; Racing; Temperature measurement
Citace: OŠMEROVÁ, Lucie. Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54400

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376582


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet