Název: Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
Autoři: VECKOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Encephalitozoon cuniculi; fermentace.; infekce; masné výrobky; Microsporidie; prevalence; vepřové; Encephalitozoon cuniculi; fermentation.; infection; meat products; Microsporidia; pork; prevalence
Citace: VECKOVÁ, Tereza. Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi. České Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50778

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376311


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet