Název: Charakterizace antigenů pšeničné mouky rozpoznávaných IgE protilátkami pacientů s potravinovou alergií
Překlad názvu: CHARACTERIZATION OF WHEAT FLOUR ANTIGENS RECOGNIZED BY IgE ANTIBODIES OF PATIENS WITH FOOD ALLERGY
Autoři: Šotkovský, Petr
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2008
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/93847

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-370758


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2017-12-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet