Název: Jídelní preference českých mužů a žen na základě "ideálního jídelníčku"
Autoři: Matějková, Erika ; Fraňková, Slávka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 1998
Jazyk: cze
Klíčová slova: jídla; Muži; psychologické výzkumy; Výživa; Češi; Ženy

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK (pouze z IP adres univerzity).
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/89330

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-366597


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-04, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet