Název: Obsah přiboudliny v ovocných destilátech
Autoři: Borko, Jozef
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkoholy; aminokyseliny; analytické metody; destilace; fermentace; Přiboudlina

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=71710

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-363224


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-21, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet