Název: Fyzikálně chemické změny hroznů révy vinné během zrání
Autoři: Majorová, Anežka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení bobule; fyzikálně chemické změny; Hibernal; hmotnost hroznu; Malverina; Perun; pevnost bobule; refraktometrická sušina; stupeň zralosti; titrační kyselost

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=80355

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-363136


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-21, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet