Název:
Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté
Překlad názvu:
Distribution of chlorogenic acid and hyperoside in common buckwheat
Autoři:
Kalinová, J. ; Vrchotová, Naděžda ; Tříska, Jan Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./, Skalský Dvůr (CZ), 2006-05-29 / 2006-05-31
Rok:
2006
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Stanovení obsahu kyseliny chlorogenové a hyperosidu v jednotlivých částech pohanky a sledovaní změn jejich obsahu během vegetace. Porovnání obsahu sledovaných látek mezi odrůdami.Determination of chlorogenic acid and hyperoside contens in the different parts of Common buckwheat, monitoring of their contens during vegetetion changes. Comparision selected compounds among species of Common buckwheat.
Klíčová slova:
chlorogenic acid; common buckwheat; hyperoside Číslo projektu: CEZ:AV0Z60870520 (CEP), GP521/03/D076 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /XXXVII/, ISSN 1802-1433
Instituce: Ústav výzkumu globální změny AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0137975