Název: Analýza šíření inovací v sociální sítí foodblogerů v ČR
Překlad názvu: Diffusion of innovations in the social network of Czech foodbloggers
Autoři: Hyclová, Barbora ; Lupač, Petr (vedoucí práce) ; Diviák, Tomáš (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: blogy; decentralizace; Difuze; difuzní; inovace; internet; sociální; systém; síť; web 2.0; blogs; decentralization; Diffusion; innovation; internet; network; social; system; web 2.0

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/80111

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-349762


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet